عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : سه شنبه 25 ارديبهشت 1403
بازدید : 15392
نویسنده : مجله خبری تازه ترین


موسیقی کانتری نوعی از سبک موسیقی غربی است که به عنوان وسترن نیز شناخته می شود. ریشه این سبک در جنوب ایالات متحده در اوایل قرن بیستم است. این سبک ریشه در موسیقی فولکلور آمریکا به ویژه موسیقی آپاچی و موسیقی بلوز دارد. این ژانر بسیار فراتر از آهنگ ها و تصنیف های عاشقانه است که ریشه در طبیعت دارند و احساسات و روابط عاطفی را در بر می گیرند. با موزیک باران همراه باشید.



موسیقی کانتری

موسیقی کانتری نوعی از موسیقی فولکلور آمریکایی است که در بسیاری از ایالت ها محبوب است و طرفداران زیادی دارد. جوهر آهنگ های کانتری عشق، طبیعت و شیوه زندگی سنتی آمریکایی است. این سبک موسیقی به دلیل تم و موسیقی آن به سبک های دیگر مانند بلوز و جاز نزدیک است. سازهای اصلی این نوع شامل گیتار استیل، بانجو، ویولن، گیتار و سازدهنی است.

کانتری که با نام وسترن نیز شناخته می‌شود، یک سبک موسیقی محبوب است که شامل بلوز و موسیقی قدیمی و انواع مختلف موسیقی فولکلور آمریکایی مانند آپالاش، کاجون، سبک‌های موسیقی غربی و دختر گاوچران قرمز است. نیومکزیکو، تگزاس و تجانو خاستگاه محبوب آن به آمریکای جنوبی در دهه 1920 برمی گردد

موسیقی کانتری عمدتاً شامل تصنیف‌ها و آهنگ‌های رقص با فرم‌های ساده و آسان، آهنگ‌های محلی و هارمونی است که عمدتاً با سازهای زهی مانند بانجو، گیتارهای الکتریک و آکوستیک، گیتارهای فولادی مانند فولاد پدال و کمانچه و سازدهنی همراه است.

به گفته لیندسی استارنز، اصطلاح موسیقی کانتری نسبت به موسیقی اصلی تپه‌ای در دهه 1940 محبوب‌تر شد. در اواسط قرن بیستم این موسیقی وارد موسیقی غربی شد که شبیه موسیقی تپه است. در ایالات متحده در سال 2009، موسیقی کانتری بیشترین شنیدن رادیو را در طول رفت و آمد عصرانه و دومین پرطرفدارترین ژانر رادیویی را در طول رفت و آمد صبح داشت.

این اصطلاح موسیقی کانتری امروزه برای توصیف بسیاری از ژانرها و سبک ها استفاده می شود. ریشه موسیقی کانتری را می توان در موسیقی طبقه کارگر آمریکا جستجو کرد. این موسیقی از موسیقی رمانتیک آمریکایی و آمریکایی الهام گرفته شده بود که ریشه در موسیقی سلتیک، تصنیف های محلی انگلیسی، موسیقی آفریقایی-آمریکایی، آهنگ های گاوچران، اعتقادات، موسیقی فرانسوی و برخی سنت ها داشت.

سازهای مهم ژانرهای موسیقی کانتری

آکاردئون، اتوهارپ، درام، کمانچه، گیتار، چنگ، ماندولین، بانجو، باس، دوبرو، پیانو، فلوت، زیتر سازهای اصلی سبک کشور هستند.

هنرمندان مشهور موسیقی کانتری

از برجسته ترین هنرمندان این سبک جیمی می توان به راجرز، ورنون دالهارت، روی آکوف، جانی کش، فلوید کرامر در رده هنرمندان مشهور ژانر کانتری اشاره کرد. دانلود آهنگ خارجی

زیر مجموعه کشور موسیقی

امریکنا، بلوگرس، کانتری فولک، کانتری پاپ، کانتری راک، کانتری، کلاسیک کانتری، کانتری اصلی، Bro Country، ماسل راک کانتری، آلت راک، گرانج کانتری

ویژگی های اصلی سبک موسیقی کانتری

با توجه به اینکه این سبک موسیقی ریشه در موسیقی محلی روستایی دارد، ترانه های این نوع موسیقی در مورد مشکلات و مشکلات روستائیان و گاه مشکلات روستائیان مهاجرت به شهرها است.

موضوع اصلی در اشعار کانتری نوستالژی است

پیشرفت‌های آکورد ساده برای شنوندگان جذاب است زیرا آنها با ساختار موسیقی احساس راحتی بیشتری می‌کنند و به سادگی از آن پیروی می‌کنند، برخلاف جاز، کلاسیک و برخی از اشکال موسیقی راک، که ممکن است برای برخی شنوندگان پیچیده به نظر برسد و چالش و لذت کمتری را ایجاد کند.

اشعار قابل فهم با استعاره های ساده در مورد زندگی و طبیعت، اشعاری که داستان های ساده را بیان می کنند، به خاطر سپردن اشعاری که یک بار شنیده شده است، توانایی تشخیص آلات موسیقی مورد استفاده، شاید گویش آمریکای جنوبی و صدای گلوی خوانندگان، استفاده از اسامی مفرد-هجایی مردان و زنان در آهنگ ها و استفاده از گاوچران، اسب و سگ در آهنگ ها از دیگر ویژگی های این سبک است.




مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مجله خبری تازه ترین و آدرس taazetarin.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com